Romanian Books

Crearea unei comunitati dinamice virtuale

pentru procesele transformatoare marca Paul Ferrini

Noua comunitate virtuala de profesori si studenti iti va oferi un acces usor la invataturile transformatoare si un suport continuu pentru lucrul cu metoda lui Paul Ferrini. Prin conferinte audio si video, Paul si profesori acreditati vor oferi lectii si grupuri de afinitate pentru suport. Aceasta oferta iti va oferi un suport intensiv in procesul tau emotional, intelectual si spiritual si iti ofera posibilitatea sa stai conectat la o comunitate care iti ofera un spatiu in care poti fi in mod autentic tu insati/ insuti.

Doua optiuni de suport

Suport saptaminal: Lucrul cu Paul Ferrini si cu un profesor acreditat

90 de minute pe saptamina (72 de ore pe an). Acesta reprezinta acelasi numar de ore de lectii si suport pe care l-ai primi daca vizitezi doua retreat-uri cu Paul Ferrini intr-un an. Costurile sint doar 30% din costurile pentru retreat-uri, fara costuri de drum sau cazare. Poti sa participi in confortul tau de acasa.

Suportul saptamanal contine o conferinta telefonica si o conferinta video cu Paul Ferrini si doua conferinte in grupuri mai mici cu un profesor acreditat.

60 US$ pe luna: Inscrie-te direct prin linkul acesta

Suport bilunar: Lucrul cu Paul intr-o o conferinta telefonica lunara (primesti o copie a inregistrarii daca nu poti sa participi). Poti sa ii trimiti intrebari lui Paul pe care le va discuta in profunzime si va raspunde impreuna cu profesorii sai. Vei avea access prin download la un video cu aceste raspunsuri (pe care pot sa-l urmaresti oricind).

36 US$ pe luna: Inscrie-te direct prin linkul acesta

Noteaza te rog: cardul tau de credit va fi debitat la fiecare 28 de zile pentru urmatoarele 4 saptamani de suport. Daca esti nou in comunitatea noastra vei putea sa probezi primele 3 luni (12 saptamini) si daca suportul nu iti satisface nevoile sau dorintele poti sa inchei procesul.

Detalii pentru inceputul comunitatii virtuale

Startul propus: Marti, 11 octombrie 2016 ora 18:00 (ora Romaniei) prima teleconferinta cu Paul Ferrini. Dupa inregistrarea la curs vei primi datele pentru teleconferinta si numarul la care poti asculta inregistrarea teleconferintei.

Meetingul cu profesorul tau in saptamina incepind cu 17 octombrie. Data si ora exacta vor fi stabilite impreuna cu profesorul si ceilalti studenti din acelasi fus orar.

Sesiune Video cu Paul Ferrini: saptamina incepind cu 24 octombrie. Vei primi un link prin care poti sa vizionezi video-ul oriunde si oricind doresti.

Grup de Afinitate cu profesorul tau in sapatamina incepind din 31 octombrie. Data si ora exacta vor fi stabilite impreuna cu profesorul si ceilalti studenti din acelasi fus orar.

Lectura propusa:

Iti propunem sa citesti cartea lui Paul Ferrini: "Vindeca-ti viata". Nu este obligatoriu dar te va ajuta in acest proces. 

Contact: dana.costea.coach@gmail.com

Miracoul2.jpg

Editura for You   http://www.editura-foryou.ro