Dutch Books

Inspiratie voor de spirituele reis

Paul Ferrini is de schrijver van de wereldwijde bestseller “Liefde zonder voorwaarden”. Hij schreef meer dan 40 inspirerende boekenvoor de spirituele reis. Zijn werk is vertaald in legio talen en hij heeft een internationale reputatie als leraar van de liefde. Paul's baanbrekende werken integreren de inzichten van psychologie en spiritualiteit en bieden een nieuw paradigma voor de benadering van persoonlijke genezing, groei en transformatie.

Wereldwijd hebben lezers door Paul's boeken inzichten verkregen over onderwerpen als vergeving, genezing van hetinnerlijke kind, intimiteit en spirituele relaties. Psychotherapeuten, hulpverleners in de geestelijke en humane gezondheidszorg en anderen hebben ontdekt dat zijn Plattegrond naar heling en transformatie een bijzonder krachtig instrument gebleken is bij het werk met mensen die zich in tijden van een overgang in hun leven of in een spirituele crisis bevinden.

New From Uitgeverij Juwelenschip

˜Dit boek geeft een heldere leidraad om vanuit het Christusbewustzijn te komen tot 'onvoorwaardelijke liefde'. Vanuit het bewustzijn van de lezer richt Jezus zich tot hem/haar, en laat zien dat wij onze medemens (broeders en zusters) onvoorwaardelijk kunnen liefhebben, als we eerst onszelf onvoorwaardelijke liefde kunnen geven.
     Wij lijden allen aan een op angst gebaseerd gevoel tekort te schieten,  niets waard te zijn, en een groot schuldgevoel. En hoe we onszelf zien, wordt weerspiegeld in de medemens. In die hoedanigheid komt deinteractie met onze broeders en zusters van pas om ons te laten zien dat er bij onszelf nog werk aan de winkel is, niet om hen de schuld tegeven van onze problemen, zoals we graag doen.
     Ferrini confronteert de lezer met zichzelf op liefdevolle eninspirerende wijze, waarbij hij hem/haar aanspoort om tot hetChristusbewustzijn van onvoorwaardelijke liefde te komen. (Bibliotheekrecensie, Sandra Tideman-van Nispen.) 
 

 From Altamira www. gottmer.nl and from AAnkh Hermeswww.ankh-hermes.nl

Nederlandse gemeenschap en Publicaties

For info about Paul Ferrini’s workshops, retreats and affinity groups in Holland or Belgium, please contact Edith Meinders, 
info@PaulFerrini.nl 31-522-240111

Click here to download an mp3 of Healing Our Hearts: Real Happiness in Holland, a talk by Paul Ferrini, for $10.                  

INTENSIEVE REAL HAPPINESS WORKSHOP FASE EEN

Het Real Happiness Programma, zoals dat beschreven is door Paul Ferrini, geeft ons een kristalheldere routekaart voor ons groei-en helingsproces.
     “Echt Geluk” heeft niets te maken met dat uiterlijke geluk wat we zien in de TV reclames.
     “Echt Geluk” heeft te maken met jouw hart, en met de mate waarin je van jezelf en van de ander kunt houden.
    Jezelf liefhebben is iets wat weinig mensen in hun jeugd hebben geleerd.
     Met de routekaart in de hand kunnen we stap voor stap die obstakels, die liefde in ons leven verhinderen, herkennen, accepteren, vergeven en helen.
     Dit weekend doorlopen we het eerste deel van deze routekaart.
     We leggen onze maskers af om naar de achterliggende pijn te kijken, waardoor we meer inzicht krijgen op welke manier we probeerden onze angst, boosheid, schaamte en pijn te vermijden.
     We ontmoeten onze schaduw en we gaan leren om het gewonde kind in ons lief te hebben.
     We maken contact met ons Kernzelf, de bron van onvoorwaardelijke liefde en acceptatie in ons.  Deze verbinding met liefde is essentieel als we verlangen om heel te worden.
     En we kijken met compassie naar onze oordelen en hoe we de ander veroordelen, opdat we ons niet meer in het drama van schuld en schaamte hoeven te verliezen. 
   Tijdens deze workshop zullen we ook het affiniteitsproces gebruiken.

INTENSIEVE REAL HAPPINESS WORKSHOP FASE TWEE

In fase Een hebben we geleerd om ons masker neer te leggen, om naar onze pijn en onze schaduw te kijken en we leerden om ons met de bron van liefde in onszelf te verbinden.
     Deze verbinding met liefde zal ons nu helpen om naar de oorsprong van onze angst en schaamte te durven kijken.
     In Fase Twee van de Real Happiness routekaart zullen we de wonden uit onze jeugd en de schaamte die dat in ons oproept, benoemen; zo kunnen we het gedragspatroon dat daaruit ontstond, herkennen en helen.
     We zullen ontdekken welke beschadigingen cq wonden en de daaruit ontstane kernovertuigingen uit onze relatie met onze moeder/vader zijn gegroeid. En we zullen merken hoe zo’n onbewuste kernovertuiging ons in ons dagelijks leven beperkt en ons tegenhoudt om in onze kracht te komen.
     We hebben wel moed nodig om te kijken, te begrijpen, te vergeven en te helen in deze intensieve workshop.
     Met behulp van praktische oefeningen en vragen kunnen we ontdekken hoe we door onze kernovertuigingen en ons patroon van zelf verraad onze grenzen overschrijden, of laten overschrijden, hoe we verantwoordelijkheid overnemen of uit handen geven.
     Dat zal ons helpen in te zien hoe we slachtoffer of dader werden, maar vooral hoe we daar nu mee kunnen stoppen.
     Door verantwoordelijk te willen zijn voor onze gedachten, gevoelens, woorden en daden kunnen we het fundament leggen voor een authentiek leven, waar ons ware Zelf meer en meer te voorschijn komt, en waar we onze talenten gebruiken om zo meer vervulling te kunnen ervaren in ons leven.